Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta ville inte säga så mycket om ryktena att Ceballos vill lämna Arsenal.

Arteta om läget med Ceballos

fre 24 jan 2020 kl 14:51

Dani Ceballos vill lämna Arsenal. Nu har Mikel Arteta kommenterat situationen. - Han behöver komma tillbaka och fightas för sin plats.

Dani Ceballos verkar inte nöjd med speltiden har får i Arsenal och för att inte "glömmas bort" inför sommarens EM vill spanjoren lämna Arsenal nu i januari. Det har snackats om att Valencia, Sevilla och Milan är intresserade.
Men vad säger Arsenal - som lånat in 23-åringen från Real Madrid?
Det var ett givet ämne på dagens presskonferens med tränaren Mikel Arteta.
- Jag har pratat med Dani. När jag kom till klubben så var han inte här. Han var i Madrid för han körde sin rehab där, i över en månad. Sen, när jag kom, har han kört rehab under två, tre veckor och då har jag inte sett mycket av honom för han har bara tränat med oss i en vecka eller tio dagar. Det är väldigt tidigt att bedöma vad jag kan göra eller inte göra med honom. Jag har hört om alla de här sakerna, men jag har inte att kommentera.

Ingår Ceballis i dina planer?
- Han behöver komma tillbaka och fightas för sin plats, som i alla lag. Efter det kommer jag att ta ut laget rättvist utefter det jag ser på planen.

Ceballos har inte fått spela en enda minut under Artetas ledning.
Han har dock suttit på bänken i fyra av de fem matcherna i januari.