Medlemmar: 3068 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey berättar om klubbytet från Arsenal till Juventus.

"Jag behövde komma ur min comfort zone"

mån 4 maj 2020 kl 15:12

Det blev ingen förlängning. Aaron Ramsey spelade ut kontrakt och skrev på för Juventus. Nu berättar han lite om varför han gjorde flytten till Italien.

Aaron Ramsey kom till Arsenal 2008 och spelade sedan 369 matcher fram till sommaren 2019. Efter en säsong med stories hit och dit, förhandlingar och tillbakadragna kontrakt så kom allt till ett slut våren 2019.
Walesaren tackade för sig efter elva år i klubben, spelade ut sitt kontrakt och skrev på för Juventus.

Nu har 29-åringen pratat lite om varför han valde bort Arsenal och flyttade till Turin.
- Juventus är en väldigt stor klubb, en av världens bästa klubbar, så när de hör av sig är det svårt att säga nej, säger han i det polska fotbollsprogrammet Foot Truck.
Han och Wojciech Szczesny är med i programmet och där berättar mittfältaren att han kände för att testa något nytt i karriären.
- Jag var i en position där jag hade varit i klubben under väldigt lång tid och kände för en förändring så att jag kunde komma ur min comfort zone. För att lära mig ett nytt språk. Också för att testa mig själv i en annan liga och alla cuper som vi är med i. När du kommer hit så får du känslan hur viktigt det är att vinna.

Här kan ni se avsnittet där Ramsey och Szczesny är med.