Medlemmar: 3953 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Torreira verkar vara skadefri igen efter fotledsbrottet.

Torreira: "Jag är tillbaka"

lör 23 maj 2020 kl 22:00

2 mars bröt Lucas Torreira fotleden. Nu säger han: "Jag är tillbaka".

Det var i Arsenals näst sista match innan Coronaavbrottet borta mot Portsmouth i FA-cupen som Torreira skadade sig illa. Efter bara 15 minuters spel på Fratton Park tacklades mittfältaren hårt av James Bolton. Uruguayanen tvingades bäras ut på bår och några dagar senare meddelade klubben att han hade brutit fotleden.
Som läget var då såg säsongen ut att vara över.
För läkningstiden för en sådan skada är åtta-tio veckor.

Och där är vi nu. Plus lite till. Idag skrev Torreira i sociala medier att han är tillbaka. Arsenal har börjat träna fotboll på Colney igen, men ännu har inte 24-åringen setts till på några träningsbilder.