Medlemmar: 5254 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Spelarna kan nu börja träna med närkontakt igen.

Premier League närmar sig comeback

ons 27 maj 2020 kl 13:52

Snart kan fotbollen i England vara tillbaka. Idag röstade Premier League-klubbarna att ta nästa steg mot en comeback.

Premier League-klubbarna har idag tagit ytterligare ett steg mot en comeback. De 20 klubbarna röstade idag enhälligt igenom att man ska ta nästa steg mot spel. Detta innebär att klubbarna nu kan börja träna fotboll som vanligt igen med kontakt mellan spelarna.
Minimering av ej nödvändig närkontakt avråds dock fortfarande.

Beslutet är ett ytterligare ett steg mot att kunna spela matcher igen och avsluta säsongen. Arsenal har inte spelat sedan 7 mars, men sedan en vecka tillbaka är spelarna på Colney och tränar fotboll igen. Nu kan man alltså återgå till något så när normal fotbollsträning.
Klubbarna ska enligt rapportera mötas igen imorgon för att diskutera fram ett datum när ligan kan vara igång igen.