Medlemmar: 7593 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Eddie gjorde en fin insats på sydkusten ikväll.

Eddie: "Väldigt viktiga tre poäng"

tor 25 jun 2020 kl 23:36

Eddie Nketiah bjöds på första målet. Anfallaren tackade och tog emot när Arsenal äntligen vann igen.

Han har blivit lite av en favorit för Mikel Arteta. Det blev inget mer lån för Eddie Nketiah. Den nye Arsenaltränaren trodde på honom och gillade det han såg på träningarna och gav anfallaren chansen.
Idag fick han spela från start igen.
Och nätade.
- Vi har jobbat mycket med den höga pressen och gjorde det bra idag. För mig, personligen, så försöker jag alltid ge allt för laget. Saker som detta, jag kunde känna lite osäkerhet från deras keeper så jag hängde med. Jag har gjort det hundratals gånger så det är skönt när det blir mål, säger Nketiah till Sky.

Målet var den unge strikerns fjärde för säsongen - det andra i ligan och betydde 0-1. Efter 0-3 mot Manchester City och 1-2 mot Brighton kunde Arsenal slå Southampton med 2-0.
- Det var viktiga tre poäng. Vi har haft otur i första matchen mot City och andra mot Brighton där resultaten inte gått vår väg. Vi visste att vi verkligen behövde kavla upp ärmarna och kämpa för tre poäng. Förhoppningsvis kan vi bygga vidare på det här.