Medlemmar: 3845 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ceballos sköt Arsenal vidare i FA-cupen.

Arteta öppnar för att Ceballos kan stanna

tis 7 jul 2020 kl 15:24

Kommer Arsenal behålla Dani Ceballos även nästa säsong? Inte omöjligt säger Mikel Arteta.

Han är bara inlånad den här säsongen från Real Madrid och allt har hittills tytt på att Dani Ceballos kommer återvända till Spanien nästa säsong. Kanske inte till Real, men Valencia eller Real Betis har sagts vara möjliga destinationer.
Nu kanske det inte blir så.
För Mikel Arteta öppnar för att det kan bli en fortsättning i norra London.
- Vi pratar med klubben (Real). Det är inte vår spelare så det är inte i våra händer så klubbarna behöver kommunicera och se vad de kan göra, säger han.

Spanjoren lovordar sin landsmans insatser.
Och inställning.
- Jag är verkligen nöjd med honom. Sättet han engagerar sig och hur mycket han vill spela fotboll, jag älskar det. Passionen han har på varje träning, varje match, ni måste bara se när han jublar. Oavsett om han är på planen eller på bänken, sättet han firar säger visar hur mycket har bryr sig. Sättet han spelar är verkligen på väg åt rätt håll och han börjar bli en viktig spelare för oss.

Kommentarer

Bild för David Pearson

Drömmen är om vi kan låna in han nästa säsong med. Vore så underbart om mittfältet kan bli Ceballos-Partey-Torreira/Xhaka nästa säsong. 

Bild för Ulf Henningsson

Hoppas att han biltjuvar. Tycker han är bra: jobbar hårt,bra passningsfot. Läser spelet bra

Bild för Joacim Nyberg

Enl rapporter så jobbar atsenal på att låna in han en säsong till. Dom vill inte köpa han står det men vill låna han och det e bra ju då får han en hel säsong till att visa att han e att räkna med. har ju vart en del skador och lite upp och ner men ett lån till låter sunt! Det 

Bild för Jonas Eriksson

Nja. Han blandar och ger. Om vi ska ha han kvar hoppas jag på en förlängning av lånet. Och inget köp. Men gillar hans attityd och driv. Kan bli hur bra som helst. Men kan även vara en spelare som är på sitt Max nu. Återstår att se.