Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ceballos sköt Arsenal vidare i FA-cupen.

Arteta öppnar för att Ceballos kan stanna

tis 7 jul 2020 kl 15:24

Kommer Arsenal behålla Dani Ceballos även nästa säsong? Inte omöjligt säger Mikel Arteta.

Han är bara inlånad den här säsongen från Real Madrid och allt har hittills tytt på att Dani Ceballos kommer återvända till Spanien nästa säsong. Kanske inte till Real, men Valencia eller Real Betis har sagts vara möjliga destinationer.
Nu kanske det inte blir så.
För Mikel Arteta öppnar för att det kan bli en fortsättning i norra London.
- Vi pratar med klubben (Real). Det är inte vår spelare så det är inte i våra händer så klubbarna behöver kommunicera och se vad de kan göra, säger han.

Spanjoren lovordar sin landsmans insatser.
Och inställning.
- Jag är verkligen nöjd med honom. Sättet han engagerar sig och hur mycket han vill spela fotboll, jag älskar det. Passionen han har på varje träning, varje match, ni måste bara se när han jublar. Oavsett om han är på planen eller på bänken, sättet han firar säger visar hur mycket har bryr sig. Sättet han spelar är verkligen på väg åt rätt håll och han börjar bli en viktig spelare för oss.