Medlemmar: 3845 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta räknar med att Martinez står på Wembley på lördag.

Arteta: Martinez står cupfinalen

tis 28 jul 2020 kl 12:42

Bernd Leno är på väg tillbaka. Men Mikel Arteta säger att Emiliano Martinez är keepern för lördagens cupfinal.

Arsenal har kablat ut mer och mer bilder på Bernd Leno som tränar hårt för en comeback. En match återstår den här säsongen - FA-cupfinalen mot Chelsea på lördag.
Men vem kommer vakta kassen?
Hinner Leno bli spelklar eller får Emiliano Martinez fortsätta?
- Emi har förtjänat sin plats och han gjorde en briljant match igen mot Watford, säger Mikel Arteta.
- Bernd jobbar för att komma tillbaka, så Emi är den som gäller nu.

På svaret från Arsenaltränaren kändes det som att han inte räknade med att Leno skulle bli spelklar till lördag och att Emiliano Martinez därmed står mot Chelsea.

Kommentarer

Bild för Joacim Nyberg

Jag tycker han ska få behålla sin plats nästa säsong med! Han ha förtjänat sin plats mer än nån annan! Sälj Leno och frigör pengar till en mb ist. har inget Emot Leno men vi behöver pengar och måsta börja agera smartare om vi ska kunna haka på övriga topplag

Bild för Ulf Henningsson

Håller med om att Martinez skall fortsätta stå. Har varit helt grym. Låt dom få kriga om första platsen till nästa säsong. Vill inte vi skall sälja Leno bara för att få in pengar,då finns det andra jag tycker vi skall försöka göra av med. Sokratis,Guoendousie,Kolazinac kanske någon till.

Bild för Jonas Eriksson

Gillar konkurrensen som kommer med detta. Hoppas att båda blir kvar och krigar om buren. Ha sagt i många år att Martinez är världens bästa reservmålvakt. Nu visar han att han inte borde vara reserv. Tror att det finns många som lyft på ögonbrynen nu och försöker locka till sig han. 

Jag gillar båda. Och dom har sett till att vi inte slagits med botten lagen. Fina målvakter.