Medlemmar: 3706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tierney är frisk. Och vill spela.

"Jag är besviken och frustrerad"

ons 7 okt 2020 kl 18:46

Han är inte sjuk - men måste sitta 14 dagar i karantän. Kieran Tierney är inte nöjd. - Jag är besviken och frustrerad över att vara i den här situationen, säger skotten.

Efter det skotska förbundets pressmeddelande att Kieran Tierney måste självisolera i 14 dagar efter att ha varit i kontakt med Southamptons Stuart Armstrong kände Arsenal sig tvungna att själva skicka ut ett "statement" där andemeningen är "vad fan är det frågan om".
För Tierney har följt alla riktlinjer.
Och har testat negativt.
Ändå ska han sitta i karantän.

Till Arsenal.com säger vänsterbacken:
- Jag är besviken och frustrerad över att vara i den här situationen. Jag har följt alla föreskrifter och sett till att socialt distansera mig från alla lagkamrater på hotellet. Jag har också testat negativt. Jag vet att Arsenal och det skotska förbundet nu är i dialog med skotska myndigheter för att bringa ytterligare klarhet.

Vi kan alltså läsa in det som att Arsenal är väldigt missnöjda med beskedet att en frisk Tierney ska sitta i karantän och missa matchen mot Manchester City och gör nu allt för att det inte ska bli så.