Medlemmar: 5171 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mikel Arteta under matchen mot Aston Villa

"Vi är långt ifrån där vi vill vara"

mån 16 nov 2020 kl 16:18

Bottennappet mot Aston Villa visade än en gång hur långt vi har att vandra för att nå dit vi vill vara. Detta är något som Mikel Arteta instämmer i.

Efter det i ingressen nämnda debaclet har Mikel Arteta i en intervju med arsenal.com gett sin syn på var laget står.

"Vi är långt ifrån vad vi vill vara, tyvärr. Det är en del av en process men resultaten måste komma omedelbart, att representera den klubb vi gör innebär att vi så fort som möjligt måste vinna alla matcher i alla tävlingar."

"Vi har massor att göra både på lång och kort sikt, och vi har sett en hel del förändringar inte bara på planen utan i klubben som helhet också. Det har varit en utmanande tid de senaste tre-fyra månaderna där det har hänt mycket."

"Vi måste få lite ro och alla måste inse var vi befinner oss, men jag ser ljust på framtiden. Jag är en positiv person och jag tenderar att lära mig mycket mer när saker inte går som de ska och en förlust som den senast smärtar väldigt mycket efter att vi gjorde en så fin insats på Old Trafford."

"Vi måste förstå varför det hände, och jag måste börja med mig själv för att förstå spelarna bättre och ge dem fler förutsättningar att vinna fotbollsmatcher."