Medlemmar: 6225 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vi får klara oss utan Partey på söndag.

Partey missar matchen mot Leeds

fre 20 nov 2020 kl 09:24

Partey blev utbytt i matchen mot Aston Villa och nu står det klart att han, tillsammans med Elneny och Kolasinac, missar söndagens match.

Våra läkare har uppdaterat oss inför söndagens drabbning mot Leeds och precis som befarat saknar vi både Kolasinac och Elneny på grund av deras positiva Corona-test. Båda spelarna är enligt uppgift symptomfria men det spelar dessvärre mindre roll när själva testet är positivt och de måste båda två vara i karantän.

Även Thomas Partey kommer missa söndagens match på grund av den lårskada som han drog på sig i matchen mot Aston Villa. Det är oklart hur länge han kommer vara borta och enligt Arsenal.com är status helt enkelt att man fortsätter utreda och rehab:a.

Sedan tidigare saknar vi långtidsskadade Marí (som visserligen är tillbaka i full träning efter sin vristskada) och Martinelli (som siktar på att börja träna med laget igenom om ca två veckor).