Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mikel Arteta fick frågor om Ceballos v Luiz på fredagens pressträff.

Arteta om Luiz v Ceballos: "Ingenting"

fre 20 nov 2020 kl 11:34

Arteta har pratat med media inför helgens möte med Leeds och pratat bland annat om Thomas Partey och den påstådda incidenten mellan Ceballos och Davud Luiz.

Om Thomas Parteys skada säger Mikel så här:
- Vi visste att det inte var en obetydlig skada. Han har jobbat bra med sin rehab och han vill spela. Förhoppningsvis kan vi få tillbaka honom så fort som möjligt men vi måste vara försiktiga.

Gällande det som sägs ska ha hänt mellan Dani Ceballos och David Luiz vill inte Arteta göra någon stor sak av det men bekräftar samtidigt i stort sett att det i alla fall hände något.
- Det är hård konkurrens på träningarna och saker händer hela tiden, men de löser sig alltid omedelbart inom laget och det finns inte så mycket att säga om det. Det finns inga problem mellan de två.

Mikel antydde också att Willians uppmärksammade resa till Dubai berodde på personliga skäl, vilket förstås också kan ha varit ett sätt att försöka slippa fler frågor om det.
- Jag har pratat med honom och han förklarade allt. Det finns många personliga faktorer som spelar in för närvarande och vi måste försöka förstå spelarna. Spelarna har personliga saker att ta hand om precis som vem som helst och ibland måste de fatta beslut utifrån det. Om de gör rätt eller fel kan man alltid diskutera men vi har hanterat det på rätt sätt inom klubben och nu går vi vidare.