Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pepe utvisad efter skallningen på Alioski

Arsenal fördömer hat i sociala medier

mån 23 nov 2020 kl 11:14

Efter gårdagens kryss mot Leeds blev Pepe måltavla för hot och hat på sociala medier. Arsenal fördömer detta och ska även göra vad de kan för att spåra de skyldiga individerna.

Nicolas Pepe hade inte direkt någon drömhelg. Efter att ha skallat Alisko blev Ivorianen utvisad med ett direkt rött - efter bara 51 minuter. Men det stannade inte där. Efter matchen blev Pepe mål för hat och hot på sociala medier. Något som både Arsenal och Leeds går ut och fördömer. I ett uttalande på Arsenal.com skriver klubben:
"Vi fördömer fullständigt de hemska övergreppen riktade mot Nicolas Pepe och Ezgjan Alioski på sociala medier efter vår match mot Leeds United. Detta är helt oacceptabelt och vi kommer att samarbeta med polisen och myndigheter för att göra allt vi kan för att spåra och åtala de skyldiga."

Även Leeds United släppte ett offentligt uttalande om detta med samma mening.