Medlemmar: 5432 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta spelade bara 45 minuter mot Tottenham, sen blev han skadad igen.

Partey kommer missa "några" matcher

tor 10 dec 2020 kl 13:11

Tillbaka mot Spurs - men skadad igen efter 45 minuter. Nu kommer Thomas Partey att missa ytterligare matcher.

Thomas Partey hade inte spelat på en månad när Mikel Arteta skickade in honom från start mot Tottenham i söndags. Kort före paus var comebacken över. Mittfältaren gjorde illa sig i låret igen och fick kliva av.
Inför kvällens möte med Dundalk i Europa League kommenterade Arsenaltränaren läget.
- Han blev skadad på samma ställe som senast, inte exakt på samma ställe. Han kommer att missa de närmaste matcherna.

Inför derbyt så var det mycket snack om Partey skada och hur allvarlig den var. En del rapporter sade att ghananen skulle bli borta till efter nyår så när han dök upp i startelvan mot Spurs var känslan att Arteta riskerade mycket.
Men det avfärdar spanjoren.
- Han gjorde det otroligt bra och kände sig säker. Vi testade honom tre gånger och han hade inga symptom. Men i fotboll är det många oförutsägbara händelser. När han föll till gräset så fastnade hans knä. Efteråt stretchade han och klev upp. Direkt fick han massor med stress i det området och det hände. Efteråt kommer folk att säga att det var lite för tidigt för honom att spela men jag tror inte det för han var helt okej för att spela.