Medlemmar: 8701 st.

Här åker Xhaka ut.

Xhaka utvisad när Arsenal förlorade

sön 13 dec 2020 kl 19:20

Bottenmöte mot Burnley. Då tog Xhaka strypgrepp och fick rött kort. Efter det gjorde Auba självmål - fjärde raka förlusten på hemmaplan i ligan.

Första halvlek:

1: Graham Scott har blåst igång matchen på Emirates. Mot tre poäng!
5: Inte mycket att rapportera om från de första fem. Det har mest varit inkast som dragit ut på tiden.
10: Tio minuter har nu gått, Arsenal får hörna.
11: Hörnan slogs kort och nu har Bernd Leno bollen.
12: Där hettade det dock till. Auba slog in en boll centralt som Willian nickade ner på Laca. Fransmannen fick dock inte ordning på skottet, men bollen landade hos Auba som dundrade till på täckande försvarare.
14: Åh herregud, där ska det stå 0-1 till Burnley. Arsenal lite passiva och inlägget kan läggas på Wood som är helt fri i boxen. Men nicken är som tur var utanför.
18: Arsenal har jobbat till sig ett par hörnor nu, men de är ju så ofarliga att det knappt ens räknas som något.
21: Bra läge när Saka spelar in ett inlägg som Holding nickar strax över.
28: Ojoj vilken räddning. Lacazette får bollen in i boxen av Tierney och skjuter. Men Pope gör en riktigt fin räddning.
30: Gult kort. Brady sätter händerna i Tierneys ansikte och får gult kort.
39: Det är ingen kalasfotboll vi bjuds på direkt. Det känns planlöst.

46: Vi är igång igen på Emirates.
49: Tierney sätter Auba i djupet, går själv in boxen och får bollen till sig. Pope får sträcka sig lite, men klarar vänsterbackens skott.
51: Och ett till avslut på mål. Auba får inte helt ordning på saker och ting och Pope klarar.
52: Trejde avslutet på mål kom nu också. Saka styr ett inspel mot krysset, men Pope klarar den också. Lite mer action i andra halvlek.
54: Auba testar skott från distans. Det blir rätt farligt då bollen tar på en försvarare, men styrs precis utanför krysset.
56: Bråkigt på planen när Xhaka får en tryckare på mittfältet. Det blir lite gruff och Xhaka får gult kort.
58: Jaha. Nu ska domaren kolla på VAR då Xhaka har en hand upp mot halsen på Burnley-spelaren. Det blir nog rött på det här.
59: Rött kort. Xhaka har satt oss i skiten. Kul.
61: Byte. Laca ut och Ceballos in.
65: Helt okej Arsenal-period nu. Auba hade ett skottförsök som träffade, men keepern klarade.
71: Bellerin är sen in i en situation och får gult kort.
73: Mål. Auba sätter den, men i fel nät. Ofattbart. Fjärde raka förlusten på hemmaplan i ligan är inte långt borta nu.
74: Byte. Maitland-Niles in och Bellerin ut.
82: Byte, Willian ut och Eddie in.
87: Bra aktion av Saka som vinner sin 1-1 och går på skott. Skottet täcks dock undan till hörna.
90: Fem minuter tillägg

Slut. 0-1. Ridå.