Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Auba mot Chelsea ikväll?

Kan Auba spela ikväll?

lör 26 dec 2020 kl 14:24

Chelsea hemma ikväll. Den stora frågan inför matchen: Kan Pierre-Emerick Aubameyang spela?

Det är inga stora skadegrejer inför annandagsmötet med Chelsea ikväll. Men det ett par. Först och främst: Kan Pierre-Emerick Aubameyang spela? Arsenal säger själva att anfallaren och det medicinska teamet jobbar hårt för att han ska kunna vara med. Auba har tränat med laget och det verkar hoppfullt. Han har missat matcherna mot Everton och Manchester City.

Det finns också frågetecken för Gabriel Martinelli som tvingades kliva av mot Manchester City i Ligacupen. Brassen skrev själv dagen efter att han var okej efter smällen, men som vi vet var det likadant i paus och när han försökte spela i andra halvlek gick det inte.
I övrigt saknas fortfarande Thomas Partey.
Granit Xhaka är åter uttagningsbar efter sin tre matcher långa avstängning.

I Chelsea saknas Hakim Ziyech. Det finns även frågetecken för Ben Chilwell och Reece James.
Kick off är 18.30.