Medlemmar: 5368 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

West Ham håller koll på Eddie Nketiahs situation i Arsenal.

West Ham på jakt efter Nketiah

fre 8 jan 2021 kl 19:38

West Ham United har sålt Sebastien Haller. Nu sägs The Hammers vara intresserade att ersätta fransmannen med Arsenals Eddie Nketiah.

Det är januari och transferfönstret är öppet. Då flödar en hel del rykten. Ett ikväll säger att West Ham United är intresserade av Arsenals Eddie Nketiah. Det är Evening Standard som rapporterar detta.
Enligt tidningen ska Hammers leta ersättare till Sebastien Haller som nyligen sålts till Ajax.

Eddie Nketiah har 18 månader kvar på sitt kontrakt med Arsenal. 21-åringen har fått speltid i 21 matcher den här säsongen och fem mål har det blivit. Men tidningen spekulerar i att The Gunners kanske funderar på att en försäljning av Nketiah skulle kunna öppna för att Folarin Balogun stannar i klubben. Anfallaren har inte fått spela alls under jul och nyår och senast han lirade var 19 december mot Everton.