Medlemmar: 6030 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tierney är förhoppningsvis snart tillbaka i spel.

Tierneys skada inte allvarlig

fre 15 jan 2021 kl 16:57

Kieran Tierney missade matchen mot Crystal Palace igår. Men skotten tros snart kunna vara tillbaka i spel.

Arsenal saknade Kieran Tierney tydligt igår när man inte fick hål på ett kompakt Crystal Palace på Emirates Stadium. Vänsterbacken hade en muskelskada och det rapporterades om att man inte ville ta några risker och lät skotten vila.
Men efter matchen berättade Mikel Arteta att 23-åringen skulle genomgå en magnetröntgen för att man skulle få reda på skadans omfattning.

Idag skriver David Ornstein på The Athletic att de nya rapporterna om Tierney är positiva. Skadan ska inte vara svår och nu hoppas klubben att vänsterbacken, som varit lysande, ska kunna spela mot Newcastle United på måndag kväll.