Medlemmar: 5433 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Stort intresse i Premier League för att låna in Maitland-Niles.

Southampton och WBA jagar AMN

fre 29 jan 2021 kl 16:47

Det verkar inte vara några problem att låna ut Ainsley Maitland-Niles. Frågan är bara till vilken klubb han går.

The Athletic har rapporterat att både West Bromwich Albion och Southampton vill plocka in Ainsley Maitland-Niles på lån och att förhandlingar med Arsenal är igång.
Det var WBA som "högg" först och enligt David Ornstein är man väldigt angelägna att plocka in 23-åringen som fått väldigt lite speltid på slutet och som själv öppnat för att bli utlånad för att åtgärda det.
Men även Southampton och en topp fyra-klubb ska vara intresserade.

Enligt engelsk media ska AMN själv föredra West Bromwich Albion då han tror sig kunna få speltid på mittfältet i Sam Alardyces lag. Men Arsenal verkar hellre vilja låna ut honom till Southampton. Kanske för att man själva är sugna på att plocka in Ryan Bertrand på lån. Saintsytterbacken har bara ett halvår kvar på sitt kontrakt och The Gunners verkar se honom som en bra back up-lösning till Kieran Tierney.