Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här är spelarna det snackas om som kan lämna Arsenal.

Vilka lämnar innan fönstret stänger?

sön 31 jan 2021 kl 11:56

Snart bara ett dygn kvar på vinterns transferfönster. Ryktena om vilka Arsenalspelare som lämnar blir fler och fler.

Ainsley Maitland-Niles

Sedan innan har Southampton, Newcastle United och West Bromwich Albion alla velat plocka in 23-åringen på lån. Nu verkar det även som att Leicester City gett sin in i jakten. Både Mirror och The Athletic rapporterar om att Brendan Rodgers vill låna AMN och att det handlar om ett lån med option på köp i sommar. Flera engelska journalister säger att det är Leicester City som är Maitland-Niles toppval när det gäller de intresserade klubbarna.

Shkodran Mustafi

Får ingen speltid alls av Mikel Arteta och kan lämna i januari. Det har varit snack om att avsluta kontraktet. Men de senaste dagarna har Liverpool sagts vara intresserade. Klopp letar efter en erfaren mittback som kan kliva in och spela direkt då klubben har massor med centrala försvarare på skadelistan.

Joe Willock

Newcastle United sägs vara intresserade av att plocka in Joe Willock på lån. Det skriver The Athletic.

Reiss Nelson och Calum Chambers

Får båda två lite speltid och det ryktas att de kan vara aktuella för utlåning. Inga direkt klubbrykten.

Mikel Arteta sade så här generellt om lån och de här spelarna, att de kan lämna innan transferfönstret stänger:
- Det pågår konversationer just nu. Jag har pratat med alla spelare om deras situationer för de är alla medvetna om antalet minuter de spelar och att de vill förbättra situationen. Jag är villig att hjälpa dem, klubben är villig att hjälpa dem och vi försöker hitta en lösning, men jag vet inte om det kommer att bli så eller ej.