Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här vandrar Thomas Partey ut skadad. Igen.

Arteta: "Han var förkrossad"

fre 12 feb 2021 kl 19:44

Skadeproblemen fortsätter för Thomas Partey. Nu säger Mikel Arteta att mittfältaren är väldigt frustrerad över sin situation.

Det är inte för mycket sagt att Thomas Partey än så länge inte kommit in ordentligt i sin nya klubb. På grund av skadorna har debutsäsongen blivit minst sagt hackig.
Nu är ghananen skadad igen.
Och det är oklart hur länge han blir borta. Definitivt på söndag mot Leeds United - men troligen även mot Benfica.
- Det är en svår en. Han kände något under matchen (mot Aston Villa) och vi trodde inte att det var så allvarligt. Men efter röntgen såg det lite värre ut. Han kommer inte att spela mot Leeds och vi får se hur det utvecklar sig de närmaste dagarna, men det är problem med en muskel.

Partey har efter det senaste skadeuppehållet spelat regelbundet sedan nyår. Dock har det bara blivit 90 minuter en gång. Mot Manchester United.
Mot Aston Villa i lördags blev det bara 74 minuter.
- Han var förkrossad, det var vi alla, för vi vet hur betydelsefull Thomas är. Det är ett bakslag för oss. Han håller på och anpassar sig till den här ligan, men har haft väldig otur. Det är frustrerande för han är en väldigt tävlingsinriktad kille som vill känna sig viktig. Just nu förhindrar skadorna honom mycket.