Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Smith Rowe gjorde en stark insats mot Spurs och är nu uttagen i det engelska U21-landslaget.

Smith Rowe till U21-landslaget

mån 15 mar 2021 kl 14:39

Han är stekhet i Arsenal. Nu belönas Emile Smith Rowe med en plats i det engelska U21-landslaget.

Emile Smith Rowe gjorde en strålande insats, igen, igår när Arsenal slog Tottenham Hotspur med 2-1 i derbyt i norra London. Idag meddelade den engelske U21-förbundskaptenen Aidy Boothroyd vilka spelare han kommer att ta med sig i truppen till gruppspelet av U21-EM som spelas i Slovenien i slutet av mars.
Och där finns ESR med.

Det är första gången som den offensive mittfältaren är med i det engelska U21-landslaget. Han kommer att få Arsenalsällskap i truppen i form av Eddie Nketiah. Dock är varken Reiss Nelson och Joe Willock med.

Smith Rowe gjorde sitt första NLD igår kväll. Och det var ytterst nära att han blev målskytt, men skottet från distans tog i Hugo Lloris ribba.
- Jag startade nästan att jubla, men det var nära, säger han till Arsenal.com.
- Det är mitt första derby så jag kan inte vara gladare. Jag tyckte vi var bra från början. Vi hade ett par tillfällen där vi var skakiga, men som helhet var det en bra insats och vi är nöjda med de tre poängen.