Medlemmar: 8809 st.

Balogun blev målskytt i U23-laget.

Viktig seger för U23-laget

tis 13 apr 2021 kl 01:18

I jakten på nytt kontrakt tog U23.laget en viktig seger ikväll. The Gunners vann med 3-2 borta mot Derby County.

Steve Boulds U23-lag har inte vunnit på ett tag, men det gjorde man på måndagskvällen när man besegrade Derby County med 3-2 på bortaplan. Miguel Azeez, som satt på bänken i A-laget mot Sheffield United, startade.
Derby tog dock ledningen i slutet av första halvlek på straff. Men Taylor-Hart kvitterade tidigt i andra innan hemmalaget igen satte sig i förarsätet. Då klev Folarin Balogun fram och gjorde 2-2.
Matchvinnare blev en Derbyspelare - för Arsenal. I 83:e minuten gjorde Joseph Bateman självmål.

Svenske Nikaolj Möller spelade hela matchen.