Medlemmar: 8120 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno verkar ställa dörren på glänt för en flytt från Arsenal.

"Jag vet inte vad som kommer i framtiden"

ons 14 apr 2021 kl 17:06

Två år kvar på kontraktet. När Bernd Leno idag fick frågan om hur framtiden ser ut sade han: - Jag trivs väldigt bra i klubben, men jag vet inte vad som kommer i framtiden.

Bernd Leno är ohotad etta i Arsenals mål. På dagens presskonferens fick den tyske keepern frågan om hur fotbollsframtiden ser ut. Han har två år kvar på sitt kontrakt med The Gunners.
Och så här sade han om samtal om ett nytt kontrakt påbörjats:
- Inte än och just nu är inte rätt läge att prata om framtiden.

- Jag vet att jag fortfarande har två år kvar på mitt kontrakt och är 29 år. För en målvakt är inte det så mycket i ålder. Jag har fortfarande några år kvar. Jag trivs väldigt bra i klubben, men jag vet inte vad som kommer i framtiden, men jag är öppen för allt. Kanske ett nytt äventyr eller så stannar jag i Arsenal. Som jag sade, jag tänker inte på min framtid för två år är lång tid. Just nu pågår inga förhandlingar med klubben eller något annat.

Arsenal och Slavia Prag spelade 1-1 i den första kvartsfinalen på Emirates Stadium förra veckan. Imorgon är det dags för retur i Tjeckien.
- Jag tror ni kunde se hur besvikna vi var efter den första matchen. Men det är fortfarande bara halvtid och ni kan se hur stor den här matchen är för oss. Imorgon till och med mer.
- När du tänker på en framtid utan Arsenal i Europaspelet så känns det inte rätt. Vårat jobb är att se till att det inte blir så. Arsenal hör hemma i Europa och det är vårt mål att nå dit.

Om sin egen säsong så här långt säger Leno:
- Det är aldrig enkelt när du ändrar försvarslinjen hela tiden. Men det är ingen ursäkt. Vi har så många matcher att vi måste rotera. Men också skador så det är normalt. Kollar man andra lag så gör de det också.