Medlemmar: 6215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här jublar ESR efter sitt första Premier League-mål.

"Jag har väntat på det här hela säsongen"

mån 10 maj 2021 kl 13:43

I hans 19:e Premier League-match kom första målet. Emile Smith Rowe hade flera anledningar att vara glad igår kväll.

Efter det tunga uttåget mot Villarreal förra veckan gjorde Arsenal en stabil insats och slog West Bromwich igår. Emile Smith Rowe öppnade målskyttet i matchen - när han på Bukayo Sakas inspel skickade in 1-0.
Hans första Premier League-mål.
- Jag har väntat på det hela säsongen om jag ska vara ärlig. Det är en dröm som blir till verklighet, säger den offensive mittfältaren till Arsenal.com.
- Jag försökte bara hålla mig lugn när bollen kom in och det var ett bra avslut.

Om matchen och segern, 3-1, säger Smith Rowe:
- Jag tyckte att vi gjorde en bra match efter det som hände i veckan. Jag tycker att vi förtjänade de tre poängen.

Efter dryga timmen linkade 20-åringen av. Mikel Arteta snackade om det efter matchen.
- Han kände något i baksidan så vi tog av honom. Ibland får han kramp och det är något som hänt ett tag för han anpassar sig till den här ligan och antalet matcher. Förhoppningsvis är det inget allvarligt.