Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ryan pratar om sin tid i Arsenal - och han verkar vilja stanna.

"Förhoppningsvis blir Arsenal en möjlighet"

sön 30 maj 2021 kl 20:29

Låneperioden är över. Men Mat Ryan stannar gärna i Arsenal. - Förhoppningsvis blir Arsenal en möjlighet, säger den australiensiske keepern.

Mat Ryan är med Australiens landslag i Dubai. Där har den 29-årige målvakten snackat om sin framtid med Foxsports. Ryan var inlånad från Brighton & Hove Albion under våren. På hans kontrakt med sydkustklubben återstår ett år, men det verkar inte som att han blir kvar i The Seagulls.
Helst av allt verkar han vilja stanna i Arsenal.
- Jag har full tro på teamet runt mig, min agent, min familj och mina vänner, att vi kommer att ha ett par möjligheter för att sedan kunna fatta det bästa beslutet för mig.
- Förhoppningsvis blir Arsenal en möjlighet också som vi kan titta på. För tillfället är det fortfarande tidigt. Säsongen tog precis slut. Jag tar det dag för dag och ser var resan tar mig.

Ryan spelade tre matcher under våren för Arsenal. Så här säger han om sin tid i klubben:
- Jag har lärt mig så mycket under min tid där, att vara i en klubb som det, med resurserna, personalen, kvaliteten på planen och hur stor klubben är globalt sett. Det har varit coolt att vara en del av det. Jag satte ett par små mål när jag skrev på för klubben, som jag tickade av en efter en. Jag ville spela matcher. Det började med en olycklig förlust, sen ett kryss och avslutningsvis en seger. Det har varit en fantastisk erfarenhet som jag är stolt hur jag genomförde.