Medlemmar: 7672 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsdale är ett målvaktsalternativ för The Gunners.

Onanaspåret svalnar - Ramsdale intressant

mån 28 jun 2021 kl 11:01

Arsenal har inlett diskussioner med Sheffield United om att signa klubbens målvakt Aaron Ramsdale. Andre Onana verkar således inte längre vara aktuell.

Arsenal lyckades inte långsiktigt ersätta Emiliano Martinez under förra säsongen. Alex Runarsson imponerade inte under hösten och Mat Ryan som lånades in under våren har lämnat klubben. Nu vänder Arsenal blicken mot Sheffield Uniteds målvakt Aaron Ramsdale. The Athletic skriver att Arsenal har inlett samtal med The Blades.

Tidigare under sommaren har Arsenal visat intresse för den dopingavstängde Ajaxkeepern Andre Onana. Han överklagade avstängningen då han menade att han hade fått i sig den dopningsklassade substansen av misstag och CAS sänkte också straffet från 12 till 9 månader. Arsenals intresse har dock svalnat och nu verkar Onana bli kvar i Ajax från till nästa sommar då hans kontrakt går ut.

Ramsdale är med i den engelska EM-truppen, där han agerar backup bakom Jordan Pickford.