Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Svenske Jonas Eidevall tar över Arsenals damlag.

Jonas Eidevall klar för Arsenal Women

mån 28 jun 2021 kl 11:46

Rosengårds tränare Jonas Eidevall är klar som huvudtränare för Arsenal Women. Svensken presenterades under måndagen.

Arsenal Womens nya huvudtränare är den 38-årige Jonas Eidevall. Han har tidigare varit tränare för Rosengård samt assisterande tränare för Lunds och Helsingborgs herrar. Han har lett Rosengård/LdB Malmö till flera SM-guld.
- Det är en ära att få denna roll. Arsenal har en rik historia och är det mest framgångsrika damlaget i England. Jag vill addera fler titlar. Det är superviktigt att vinna och vi kommer vara mycket ambitiösa med det, men det är än mer viktigt att vi lever efter värderingarna och försvarar klubbmärket varje dag. Jag kan inte vänta att får göra det med Arsenal, säger Eidevall till Arsenal.com.

- Jonas var den kandidat som stack ut och han kommer passa bra som huvudtränare för Arsenal Women. Det var viktigt att hitta rätt person för klubben, både på och utanför planen. Han står för den typ av fotboll Arsenalfans vill se. Han gillar att spela offensiv och attraktiv fotboll i högt tempo. Han visade verkligen att han ville komma till Arsenal och vara med och ta klubben framåt. Vi är mycket glada att han ansluter till klubben, säger Arsenals VD Vinai Venkatesham.