Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vill du engagera dig i Arsenal Sweden?

Så kan du hjälpa Arsenal Sweden

tis 6 jul 2021 kl 11:18

Sommaren är här och samtidigt som det är en chans för oss att hämta andan och ladda batterierna så är förberedelserna inför nästa säsong redan igång. Nu är vi på jakt efter nya stjärnor som vill hjälpa till att ta Arsenal Sweden framåt. Känner du igen dig i texten nedan? Hör av dig!

Pandemin har inte bara påverkat Arsenal utan även supporterklubben har lidit de senaste säsongerna. Även om vi är otroligt stolta och glada över att ha kunnat bevaka Arsenal och behållit många av våra medlemmar, så har det faktum att vi inte kunnat sälja biljetter, genomföra medlemsresor eller anordnat matchträffar naturligtvis påverkat oss. Vi håller alla tummar för att nästa säsong kommer att bli bättre. När vi nu blickar framåt ser vi ett antal områden där vi vill bli bättre.

Ibland får vi frågor om hur man kan engagera sig i klubben, och nedan finns några områden där vi gärna tar emot hjälp. Läs igenom och hör av dig till oss om du tycker att någonting låter intressant!

Matchpoddare
Arsenal Swedens podcast är en riktig långkörare. Med mer än 400 avsnitt över åtta år har podden blivit ett omtyckt inslag i Arsenal Sweden-kretsar. Vi är nu på jakt efter någon som vill hjälpa oss att göra dem ännu bättre. Vi skulle vilja utveckla konceptet kring matchpoddarna och är därför på jakt efter någon som sitter på spännande idéer.

Har du vana från poddvärlden sedan tidigare är det en bonus, men inget krav. Det viktigaste är att du har energi, är kreativ, självgående (även om det såklart finns ett redaktionsråd att bolla med) och älskar Arsenal. Vi ser gärna att du är bevandrad i tekniken bakom podcasting och har i alla fall en grundläggande förståelse för hur man spelar in, klipper och laddar upp poddar. 

Arsenal Women
Intresset kring damfotbollen i England bara växer och det är idag enklare än någonsin att följa Arsenal Women här hemifrån Sverige. Nu visas ett stort antal matcher på TV och de som inte visas där går oftast att streama lagligt på nätet. Vi skulle därför vilja öka vår bevakning av damlaget men för att klara av det behöver vi förstärkning. Därför söker vi dig som brinner för Arsenal Women och som vill dela med dig av dina kunskaper till resten av supporterklubben. Exakt hur bevakningen ska se ut är inte bestämt utan det beror mycket på vilka vi hittar som vill engagera sig.  

Sociala Medier-stjärna
Är du duktig på sociala medier, grafiskt bevandrad och gillar att snacka med andra Arsenalsupportrar? Arsenal Sweden finns just nu på Facebook, Instagram och Twitter där vi publicerar nyheter, bilder och rapporterar från matcher. Vi letar alltid efter personer att utöka Sociala Medier-teamet med, så är du intresserad av att engagera dig är du välkommen att höra av dig. Har du spännande idéer kring hur vi kan ta vår närvaro på sociala medier till nästa nivå (oavsett om det gäller kanaler eller innehåll) så är vi alltid öppna för förslag!

Skribent till arsenal.se
Vi är ständigt på jakt efter nya skribenter till arsenal.se. Vår sajt är en av de absolut viktigaste kanalerna vi har och vårt mål är att kunna erbjuda en hemsida som uppdateras kontinuerligt med både nyheter och exklusivt material som längre reportage eller krönikor. Gillar du att skriva och är du duktig på att hitta på egna, kreativa idéer när det kommer till upplägg? Då tar vi gärna emot dina texter. Vi finns också här ifall du har en lös idé på någonting som du vill göra men känner att du behöver bolla det med någon.

Hör av dig!
Känner du dig träffad? Om du tycker att något av detta stämmer in på dig så hoppas vi att du kontaktar oss. Skicka ett mejl till malin.hagg@arsenal.se och berätta vad du vill göra så tar vi det därifrån.

Känner du att inget riktigt passar in på dig men du har en annan spännande idé som du vill testa? Hör av dig! Vi vill alltid komma i kontakt med personer som vill engagera sig i supporterklubben.