Medlemmar: 7603 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Inget OS för Gabriel.

Gabriel missar OS

ons 7 jul 2021 kl 09:08

Gabriel Magalhaes var en av spelarna uttagna i Brasiliens OS-trupp men nu har försvararen tvingats till återbud på grund av skada.

OS i Tokyo börjar den här månaden och Gabriel var en av spelarna som blivit uttagen i Brasiliens trupp, men nu har han tvingats lämna återbud på grund av en knäskada. 

Det är brasiliansk press som rapporterar om någon form av överbelastning eller förslitningsskada, men det är ännu osäkert riktigt hur allvarligt det är. Att han missar OS är dock bekräftat vilket inte bådar gott då finalen inte spelas förrän 7 augusti och Brasilien bör räkna med att kunna gå hela vägen. Att han då drar sig ur truppen istället för att vara kvar och hjälpa till i ett senare läge är därför oroande.

Då det fortfarande är tyst kring den potentiella värvningen av Ben White och han oavsett lär behöva vila lite extra efter EM-äventyret och eftersom Saliba ryktas om ett lån till Marseille så riskerar Arteta att börja säsongen med enbart Holding och Marí tillgängliga, och Chambers som potentiell backup.