Medlemmar: 4215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Okonkwo har i dagarna skrivit på sitt första A-lagskontrakt

Okonkwo får ny chans efter tavlan

tor 15 jul 2021 kl 13:51

Arthur Okonkwo hade ingen rolig dag när Arsenal föll mot Hibernian i tisdags. Nu får han en ny chans att visa upp sig.

Arthur Okonkwo, som vaktade målet under första halvlek i matchen mot Hibernian i tisdags, hade en jobbig kväll på Easter Road. Dels uppträdde han osäkert vid flera tillfällen och dels gjorde han en jättetavla som ledde fram till hemmalagets 1-0-mål. Mikel Arteta säger nu att den unge Arsenalkeepern kommer få fler chanser.

-Det var hans debut och han var spänd. Han har förtjänat sin plats i A-laget efter insatserna på akademinivå. Han kommer få en ny chans på lördag att visa vad han kan. Nu ska vi stötta honom, säger Arsenalmanagern.

Arsenal möter Rangers på lördag.