Medlemmar: 4215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Fortfarande inget klart med Ben White.

Bud nummer två nekas av Brighton

tor 15 jul 2021 kl 18:09

Trots att det personliga kontraktet mellan Arsenal och Ben White sägs vara klart fortsätter nu klubbarna att förhandla om övergångssumman. Nu rapporterar Sky Sport att andra budet är nekat.

Enligt uppgifter till Sky Sport har Brighton nekat två bud från Arsenal för värvningen av den 23-årige mittbacken Ben White. Det första budet på engelsmannen låg på 40 miljoner pund, medan det andra budet som även det nekades låg på 47 miljoner pund. 

Det är oklart hur mycket Brighton kräver för att sälja den unga mittbacken, men olika källor hävdar att det kommer krävas ett bud på minst 50 miljoner pund för att Brighton-backen ska kunna flytta till norra London.