Medlemmar: 4434 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Martin Ödegaard jublar efter sitt mål i derbyt mot Tottenham i våras. Blir det möjligen mer måljubel i den rödvita tröjan framöver?

Ödegaard åter till Arsenal trots allt?

tis 27 jul 2021 kl 11:18

Uppgifter i Spanien gör nu gällande att Martin Ödegaard kan tänka sig att återvända till Arsenal.

För några veckor sedan skrev Martin Ödegaard ett inlägg på sociala medier där han klart och tydligt tackade för sig i Arsenal. Hans fokus var på att stanna kvar i Real Madrid, men nu kommer uppgifter om att det kanske inte blir så ändå. Det är bland annat ett Twitter-konto som fokuserar på nyheter om RM som rapporterar detta.

Enligt detta konto ska Ödegaard alltså i stället överväga att återvända till Arsenal trots att han tidigare indikerat motsatsen. Envisa uppgifter gör gällande att Real har stora ekonomiska problem och att de är i närmast akut behov av att sälja spelare så det är nog inte helt otänkbart att det faktiskt kan bli så att han återvänder till London.