Medlemmar: 5020 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Granit Xhaka kan bli kvar i Arsenal.

Vändningen - Xhaka erbjuds kontrakt

fre 30 jul 2021 kl 13:39

Övergången till Roma verkar gå om intet. Nu kan Granit Xhaka skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal.

Det är The Athletics Amy Lawrence som går ut med uppgifterna på fredagseftermiddagen. Arsenal, som ska ha varit redo att släppa Granit Xhaka om rätt bud kommer in, men trots att en flytt till Roma har varit ett hett rykte verkar den inte bli av.

Den schweiziska landslagskaptenen, som gjorde ett mycket starkt EM där laget slog ut Frankrike i åttondelsfinalen, har två år kvar på sitt kontrakt med Arsenal. Enligt Lawrence vill Arsenal säkra upp Xhaka om han inte går att sälja denna sommar, så att han inte bara har ett år kvar nästa sommarfönster.

Granit Xhaka kom till Arsenal 2016 och har haft ett minst sagt svajigt förhållande med klubben och supportrarna. Nu lutar det åt att det förhållandet får en fortsättning.