Medlemmar: 4433 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vart landar Hector Bellerin?

Senaste nytt om Bellerin

lör 31 jul 2021 kl 09:27

Lån, transfer eller förlängning? Många olika bud om Hector Bellerin - här kommer senaste nytt om högerbacken.

Hector Bellerin tappade under Arteta sin plats som given start på högerbacken. Istället fick spanjoren se en hel del av matcherna från sidlinjen, med Cedric Soares och Callum Chambers som fick spela istället. Genast började det cirkulera rykten om högerbackens framtid med en rad olika klubbar som visat intresse.

Bellerin har för närvarande kontrakt med Arsenal fram till 2023. Men i dagarna har media rapporterat om att både Atletico Madrid och Inter Milan är sugna på spanjoren. De mest seriösa rykten verkar komma från Italien som vill ha Bellerin på lån, med utköpsklausul. Arsenal sägs bara acceptera permanent transfer eller lån med köpkrav. 

Men att Bellerins Arsenal-karriär skulle vara över är långt ifrån klart. The Guardian rapporterar att 26-åringens representanter är på plats i London för att inleda förhandlingar om en förlänging av avtalet - något som Arsenal ska vara positiva till.

Transferfönstret är öppet en månad till - och detta blir säkerligen inte den senaste artikeln om Hector Bellerin under sommaren.