Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ben White och Emile Smith Rowe lämnas utanför landslagstruppen.

... Men ESR och White lämnades utanför truppen: "Nära"

tor 30 sep 2021 kl 16:07

Saka och Ramsdale kom med. Det gjorde inte Ben White och Emile Smith Rowe. Gareth Southgate sade idag att båda var nära att bli uttagna.

Det hade nog inte kommit som någon större överraskning om Emile Smith Rowe hade fått chansen i det engelska landslaget efter den senaste tidens fina prestationer - som toppades med en förstklassig insats i derbyt mot Tottenham Hotspur.
Men varken ESR eller Ben White, som var en del av truppen under sommarens EM, kom med i Southgates trupp som presenterades idag.

Den engelske förbundskaptenen hade dock bara gott att säga om den utelämnade Arsenalduon.
- Ben spelade riktigt bra mot Tottenham i helgen. Han anpassar sig fortfarande i sin nya klubb. Men han är helt klart en spelare som vi noga följer. Han utveckling går åt rätt håll och han har egenskaper som vi gillar. Han var väldigt nära att komma med.
- Han (Smith Rowe) är en spelare jag gillar väldigt mycket och var också nära att komma med. Jag försöker respektera truppen som gick till final och se till att de unga spelarna verkligen förtjänar sina platser.