Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsdales magiska räddning i första har hyllats av många.

Ramsdale: "Det var en sådan dag"

lör 30 okt 2021 kl 16:40

Han gjorde en drömräddning - och spikade igen. Aaron Ramsdale hade all anledning att jubla efter 2-0 borta mot Leicester City. - En toppendag, säger keepern.

Wow, vilken räddning, skrev David Seaman på Twitter. Bästa räddningen jag sett på flera år, skrev Leicester City-keepern Kasper Schmeichels pappa Peter.
Aaron Ramsdale hade en fantastisk dag på King Power Stadium.
Och han toppade den med en fantastisk räddning på James Maddisons frispark.

När keepern intervjuas i BT Sports efter matchen säger han:
- Ett suveränt resultat på bortaplan mot ett topplag som Leicester är. Vi startade riktigt bra, gjorde två mål och som tur var var det en av dom eftermiddagarna där jag kunde hjälpa laget.

Om sin frisparksräddnings säger han:
- Maddison är en väldigt bra frisparksskytt. Jag har ställts mot honom ett par gånger i ligan och på träning med U21-landslaget. Jag var mest orolig att han skulle slå den på min sida, men det gjorde han inte och han hade inte så mycket fart i den vilket gjorde att jag nådde dit. Det var en sådan dag. Det kändes som att jag skulle rädda allt som kom mot mig och grabbarna blockerade allt. En toppendag.

Efter matchen sprang Ramsdale till bortaklacken där någon lycklig supporter fick tröjan - och hans skor.
- Min mamma och pappa och min polare var här. Min tjej kunde inte komma för hon jobbade, men de följer mig var jag än spelar i landet. Barnen kommer med mer och mer skyltar där de ber om tröjor och det är svårt att säga nej. Skorna och tröjan är borta, säger Ramsdale.