Medlemmar: 6525 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Merseyside nästa för Calum Chambers?

Everton intresserade av Chambers

ons 17 nov 2021 kl 13:37

Lite speltid och ett utgående kontrakt. Nu ryktas Everton fiska efter Calum Chambers.

Calum Chambers har bara fått göra ett enda inhopp, i Ligacupmötet med Leeds United, sedan slutet av augusti. Och med ett kontrakt som går ut nästa sommar är det inte konstigt att det finns flyttrykten kring den engelske försvararen.
Nu skriver The Sun att Everton kan komma vilja plocka in 26-åringen i januari - om man inte lyckas värva Ainsley Maitland-Niles.

Rafa Benitez är på jakt efter en ny högerback, men det finns inte värst mycket pengar att tillgå för transfers. Hans huvudspår verkar igen vara Ainsley Maitland-Niles där det surras om lån med köp i sommar.
Frågan är bara hur Arsenal ställer sig till det då Grnit Xhaka är skadad och Thomas Partey ska spela Afcon i januari. The Sun skriver att The Gunners kan tänka sig att släppa Chambers för £5 miljoner i januari istället för att bli av med honom utan ersättning i sommar. Man rapporterar också att Arsenal ännu inte utnyttjat möjligheten till ett extra år med Chambers.