Medlemmar: 8806 st.

Trots ett hattrick blev det ingen rolig kväll för Balogun och U23-laget.

Hattrick av Balogun - men U23 föll

fre 26 nov 2021 kl 23:47

Folarin Balogun smällde in tre nya mål i Premier League 2. Vad hjälpte det när Derby County gjorde fem baljor på Meadow Park och gick segrande ur matchen.

Arsenal tappade ikväll ledningen i U23-serien. Detta efter att The Gunners misslyckats med att besegra tabelljumbon Derby County samtidigt som West Ham United hemmaslog Blackburn Rovers.

Kevin Betsys gäng hamnade i underläge nästan direkt i Boreham Wood. Gästerna tog ledningen redan i den tredje minuten. Sen vaknade Folarin Balogun och vände på steken. Men halvleken slutade oavgjort sedan Ryan Alebiousu gjort självmål.
Fajten avgjordes tidigt i andra halvlek när hemmalaget rasade ihop.
Derby gick från 2-2 till 2-5 på elva minuter.
Baloguns tredje mål blev mer av kosmetisk betydelse för avslutningsforceringen var klen och gav inte utdelning. Gästerna var närmare 3-6 på slutet, men det slutade 3-5 - Arsenals tredje förlust den här säsongen.

Matchfakta

Arsenal v Derby County 3-5 (2-2)

Målen: 0-1 (3) Louie Sibley, 1-1 (10) Folarin Balogun, 2-1 (23) Folarin Balogun, 2-2 (32) Ryan Alebiousu (självmål), 2-3 (49) Luke Plange, 2-4 (54) Sonnor Dixon, 2-5 (56) Louie Sibley, 3-5 (72) Folarin Balogun