Medlemmar: 5535 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Dominic Calvert-Lewin är ett av Arsenals anfallsalternativ.

Arsenal på jakt efter Calvert-Lewin

fre 3 dec 2021 kl 20:47

Arsenal är tydligt på jakt efter en ny forward. Kommer det att bli Evertons Dominic Calvert-Lewin?

Tre engelska tidningar, Times, Mirror och Mail, skriver nu att Arsenal är intresserade av att värva Evertons striker Dominic Calvert-Lewin. Mikel Arteta ska de den 24-årige anfallaren som ersättare för Alexandre Lacazette.
Fransmannens kontrakt med klubben går ut i sommar. Och de flesta rapporterna hittills säger att parterna kommer att gå skilda vägar när avtalet löper ut. Dessutom verkar det mer och mer klart att även Eddie Nketiah kommer lämna klubben.
Så minst en ny offensiv spelare lär behövas.

Tidningarna skriver att Everton lär vilja ha £60 miljoner eller mer för att släppa Calvert-Lewin som har kontrakt med Everton fram till 2025. Just nu är han skadad och kommer missa månadens möte på Goodison Park.
Den 189 centimeter långa anfallaren har gjort 56 mål på 176 matcher för Everton, som han spelat för sedan 2016.