Medlemmar: 7686 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Klopp, som missade Pools senaste match på grund av Covid, kanske slipper missa en match till.

Liverpool vill skjuta upp Ligacupmatchen

tis 4 jan 2022 kl 20:52

Liverpool vill inte spela den första Ligacupsemin på torsdag kväll. Klubben har idag lämnat in en ansökan om att skjuta upp matchen till EFL.

Vi har inga spelare skriker Liverpool och lägger ut ett statement på sin hemsida att man skickat in en ansökan till EFL om att skjuta upp torsdagens första Ligacupsemi mot Arsenal på Emirates Stadium.
Klubben säger att en skenande smitta av Covid-19 gör att man inte vet om man kan spela i veckan.
De skriver också att de ställt in dagens träning.
Allt går att läsa här.

EFL ska nu kika på Liverpools ansökan om att spela matchen vid ett annat tillfälle, om andelen frånvarande spelare beror på Covid-19, skador eller att Salah, Mané och Keita rest iväg för att spela Afrikanska mästerskapet.
Det finns flera möjliga lösningar på detta. Ett är att spela den första matchen vid ett senare tillfälle. Ett annat är att reducera semifinalen till bara en match. Eller att skicka Arsenal till final om Liverpool inte kan spela.

Besked i frågan lär komma inom en väldigt snar framtid.