Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aaron Ramsdale gjorde en ny bra match mot Leicester City i söndags.

"Aaron har varit exceptionell sedan vi köpte honom"

tis 15 mar 2022 kl 16:12

Brendan Rodgers sa att Aaron Ramsdale är Englands bäste keeper. Mikel Arteta hade inga större invändningar mot det på dagens presskonferens. - Aaron har varit exceptionell sedan vi köpte honom.

Aaron Ramsdale har imponerat stort sedan han anslöt från Sheffield United i somras. Keepern har varit så vass att Leicestertränaren Brendan Rodgers rankade honom som Englands bästa efter matchen mellan lagen på Emirates Stadium i söndags.
- För mig är han den bäste engelske keepern för tillfället. Hans utveckling sedan han kom till Arsenal, att spela för en storklubb, helt annan förväntan på hur man ska spela fotboll. Jag tycker att han har hanterat det väldigt bra. Det ser ut som att han kommit in bra här och han spelar med ett riktigt lugn.

När Mikel Arteta fick frågan om han höll med om att Ramsdale nu är Englands bäste keeper sa han:
- Först får vi tacka Brendan för att han tycker det. Aaron behöver ta de åsikterna för att få självförtroende och support för det han gör. Jag har alltid sagt att Aaron har varit exceptionell sedan vi köpte honom. Inte bara på planen. Utan också vad han gett med sin personlighet och karaktär sedan vi köpte honom. Det är sådana personer vi vill ta till klubben.