Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Några av spelarna det ryktas om till och från Arsenal.

Sillysvepet: Helgens transferrykten

mån 13 jun 2022 kl 12:16

Transferfönstret är öppet och det rullar på med rykten. Vi tar en titt på vad det snackats om i helgen.

Granit Xhaka

Det har surrats under helgen om att mittfältaren ska vara aktuell för en flytt till tyska Bayer Leverkusen då Arsenal jagar Youri Tielemans från Leicester City. Men transferspecialisten Fabrizio Romano skriver att det inte pågår några förhandlingar mellan klubbarna och att om Xhaka stannar i Arsenal inte kommer att påverka jakten på Tielemans, som är aktuell för en Londonflytt.

Nuno Tavares

Enligt The Athletic så diskuterar klubben om man ska låna ut Nuno Tavares nästa säsong så att han kan utvecklas lite mer i lugn och ro. Inget är bestämt än och det kan även bli så att portugisen stannar och får speltid i Europa League.

Pablo Mari

Det finns mer italienskt intresse än Udinese, dit spanjoren var utlånad under våren, för Pablo Mari. 28-åringen är även på AC Milans radar. Detta rapporterar Milan News. Udinese verkar också sugna på att ha mittbacken även nästa säsong, men då man inte tycker sig ha några pengar är man intresserade av ett nytt lån.

Lucas Torreira

Fiorentina ska ha erbjudit Arsenal 7 miljoner Euro för den uruguayanske mittfältaren som varit på lån i Florensklubben under förra säsongen. Arsenal vill ha 15 miljoner Euro, som man kom överens om när lånedealen gjordes klar.

Jarrod Bowen

Arsenal ryktas ha varit i kontakt med Jarrod Bowens representanter över en möjlig transfer i sommar. Detta rapporter The Beautiful Game Podcast.

Ainsley Maitland-Niles

Engelsmannen, som varit utlånad till Roma, är på nykomlingen Nottingham Forest inköpslista i sommar. Detta rapporterar Mirror.

Raphinha

Arsenal är en av klubbarna som är intresserade att köpa brassen Raphinha den här sommaren. Detta skriver Telegraph.