Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mari, Tavares och Ballard är några det ryktas om idag.

Sillysvepet: Ballard nära Burnleyflytt

fre 24 jun 2022 kl 12:48

Inte supermycket rykten så här på midsommarafton. Men vi tar ett varv i alla fall.

Nuno Tavares

Olympique Marseille vill låna Nuno Tavares, detta skriver journalisten Santi Aouna. Klubben ska för ett par dagar sedan kommit med erbjudandet till Arsenal, där det handlar om ett säsongslångt lån med en köpoption. Arsenal ska ännu inte ha svarat, men ska vara öppna för att låna ut vänsterbacken.
Även Atalanta och Real Sociedad ska vara intresserade.

Daniel Ballard

Enligt The Athletic är Burnley på god väg att signa Arsenalmittbacken Daniel Ballard. Förhandlingarna är långt gångna. Sajten skriver att nye Burnleytränaren Vincent Kompany spelat en stor roll i att övertyga den nordirländske landslagsmannen att välja spel på Turf Moor.

Pablo Mari

Det snackas i Italien om att Pablo Mari kan följa med sin förre tränare Gabriele Cioffi till Hellas Verona. Spanjoren var under våren utlånad till Udinese där det gick bra för honom och en permanent övergång var aktuell. Men så mycket mer har inte hänt.

Miguel Azeez

Igår berättade vi att La Liga-nykomlingen Girona är intresserade av mittfältaren Miguel Azeez. Nu rapporterar Sky att ytterligare två spanska klubbar vill plocka in den 19-årige engelsmannen.

Hector Bellerin

Spanjoren ska vara på Atletico Madrid radar i sommar, det rapporterar Goal.