Medlemmar: 6090 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här är spelarna som det ryktas om idag.

Sillysvepet: Ballard på väg till Sunderland

tor 30 jun 2022 kl 12:02

Medan vi väntar på att värvningen av Gabriel Jesus ska offentliggöras tar vi ett varv i övriga sillydjungeln.

Lisandro Martinez

Arsenal jobbar vidare för att värva Lisandro Martinez från Ajax. Argentinaren sägs vara villig att förhandla med The Gunners, men även Manchester United finns med i bilden. Arsenal ska i alla fall ha lagt ett tredje bud och hoppas kunna lösa en deal med Amsterdamklubben, men man kommer inte dras med i något budkrig med Manchester United. Det senaste budet ska ha varit på £34 miljoner.

Daniel Ballard

Det blev inget Burnley för Daniel Ballard. Nu kan istället mittbacken hamna i Sunderland. Ballard ska ha genomgått en läkarundersökning hos Championshipnykomlingen och är nära en flytt dit. Det surrades om att Burnley var beredda att betala £2 miljoner för 22-åringen.

Hector Bellerin

Det sägs från Spanien igen att Atletico Madrid vill signa Hector Bellerin och klubben ska vara i tidiga samtal med Arsenal om en övergång.

Pablo Mari

Rapporter från Italien säger att Hellas Verona har Pablo Mari som priosigning i sommar. Serie A-klubben ska ha inlett förhandlingar med Arsenal om en övergång