Medlemmar: 8824 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gabriel Jesus brände några fina lägen på St Marys idag.

"Vi åker hem besvikna - vi borde ha vunnit"

sön 23 okt 2022 kl 22:45

Det blev inte nio raka segrar. Arsenal kryssade på sydkusten mot Southampton. - Vi kunde ha gjort fler mål och vunnit matchen, säger Gabriel Jesus.

Arsenal har idel vinster efter torsken mot Manchester United den 3 september. Fyra i ligan och fyra i Europa League. Men det stannade där. För trots en bra första halvlek och ledning 1-0 kom Southampton tillbaka i andra.
The Gunners tappade det mesta.
Och hemmalaget kunde kvittera.
- Vi kommer att åka hem och vara besvikna över den matchen som vi gjorde. Vi kunde ha gjort fler mål och vunnit matchen, säger Gabriel Jesus till Sky.

Han hade flera bra chanser själv.
Men blev för femte raka matchen mållös.
- Vi startade matchen riktigt bra. Efter att vi gjort mål fortsätter vi att spela vårt spel. Vi skapar chanser och jag har ett par själv.

Men efter vilan kunde Londonlaget inte alls hålla samma nivå. Även om det fanns lägen att kunna avgöra efter Southamptons kvittering.
- Vi kunde ha höjd nivån igen idag, både individuellt och som lag. Vi måste koncentrera oss mer, fokusera mer och bli mer aggressiva med boll och utan, säger Jesus som gjort fem mål så här långt i sin Arsenalkarriär.