Medlemmar: 3068 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Smith Rowe hoppas på spel mot Oxford United imorgon.

Smith Rowe kan äntligen vara tillbaka

sön 8 jan 2023 kl 12:07

Han har inte spelat sedan början av september. Men nu hoppas Emile Smith Rowe kunna vara tillbaka mot Oxford United i FA-cupen.

Emile Smith Rowe hade problem redan under försäsongen och när Premier League drog igång kunde han bara matchas sparsamt. Ljumskarna strulade och efter bortamötet med Manchester United den 4 september gick det inte länge.
Engelsmannen tvingades till operation.

Prognosen var att 22-åringen skulle vara tillbaka efter VM men förhoppningen fanns att han skulle kunna spela i någon av träningsmatcherna under uppehållet. Så blev det inte.
Men de senaste veckorna har vi kunnat se Smith Rowe på fler och fler träningsbilder - även om han ännu inte varit med i matchen.
Nu ska dock en comeback vara nära.

Förhoppningsvis får vi se ESR på planen när Arsenal kickar igång FA-cupen på måndag kväll med bortamöte med League one-laget Oxford United.
Mikel Arteta snackade så klart om detta på gårdagens presskonferens.
Då sa han:
- Emile kan spela som offensiv mittfältare, som ytter och som nia. Jag tror han spelat där tidigare. Först och främst behöver vi honom spelklar och i sitt bästa och när vi har det har vi en fantastisk spelare som vi saknat oerhört de senaste månaderna. Om han tränar bra imorgon (idag) kan han förhoppningsvis vara med och bidra i matchen.