Medlemmar: 8858 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal jobbar vidare på att lösa Mudryk i januari.

Arteta: "Spelarna bestämmer var dom vill spela"

sön 8 jan 2023 kl 15:46

Arsenals jakt på Mykhailo Mudryk går vidare. Igår sa Mikel Arteta: - Spelarna bestämmer var de vill spela och om dom vill spela för vår klubb är det fantastiskt.

The Gunners har lagt två bud på Shakhtar Donetsk ytter Mykhailo Mudryk och ukrainarna har nobbat båda. Helt klart är att klubbarna ser olika på hur mycket 22-åringen är värd.
Men förhandlingarna går vidare.
Och det skrivs en hel del.

Arsenal ska inte ha lagt något nytt bud efter vår senaste uppdatering. En av dom journalisterna, Ben Jacobs, som skriver mycket om jakten på Mudryk menar att personer nära ukrainaren säger att han ska bli mycket besviken om affären med The Gunners inte blir av.
Chelsea ska finnas med i bilden, men det verkar helt klart som att Mudryk själv vill gå till Arsenal - och även om Mikel Arteta inte kommenterade ryktena konkret sa han:
- Värderingen behöver göras mellan köpande och säljande klubb och det är tufft men det visar att det finns många klubbar med finansiell kraft som är redo att spendera stora summor. Vi måste tävla med dem. Vi måste vara smarta, vi måste hitta goda möjligheter och vi måste vara attraktiva för spelarna. I slutändan så bestämmer spelarna var de vill spela och om dom vill spela för vår klubb är det fantastiskt.