Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta kommenterade att Arsenal valde att inte gå vidare med Mudryk efter derbysegern.

Arteta: "Vi måste ha lite disciplin"

sön 15 jan 2023 kl 23:02

Arsenal hakade inte på Chelseas bud på Mykhailo Mudryk - som presenterades på Stamford Bridge idag. Efter derbysegern kommenterade Mikel Arteta "transferförlusten". - Vi kommer att göra dealar som vi kan göra, säger han.

Mykhailo Mudryk gjorde klart för alla var han ville spela - och det var i Arsenal. Men när The Gunners inte ville hosta upp mer pengar valde den ukrainske talangen att skriva på för mittenlaget Chelsea.
Dealen säger kosta dem 100 miljoner Euro (70+30).
Och monsterkontraktet är på sju år.

Idag presenterades Mudryk på Stamford Bridge efter att allt gått väldigt fort de sista dygnen. När Mikel Arteta fick frågor om att 22-åringen inte gick till Arsenal sa han:
- Vi har fantastiska spelare. Vi vill förstärka vår trupp i det här transferfönstret och när jag säger vi menar jag mig själv, tränarstaben, personalen, spelarna, styrelsen och ägarna. Vi är inne i det här tillsammans, men vi kommer göra dealar som vi kan göra och som vi tror är rätt för den här fotbollsklubben.
Till Sky sa han även:
- Vi behöver ha lite disciplin. Vi måste fortsätta att vara konsekventa när det gäller nya spelare som vi vill ha, men också överväga vad vi kan göra i varje fall.