Medlemmar: 6030 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir spel i Norwich City under våren för Marquinhos.

Marquinhos lånas ut till Norwich City

tis 31 jan 2023 kl 11:39

Marquinhos lån till Norwich City är klart. Klubbarna har bekräftat övergången.

Brassen Marquinhos, som kom från Sao Paolo i somras, kommer spendera våren i Norwich City.
Det blev klart idag när klubbarna presenterade låneövergången.
19-åringen kommer spela i tröja nummer 13 - och kan debutera för sin nya klubb i Championshiptoppmötet med Burnley på lördag.

Till The Canaries hemsida säger Marquinhos:
- Jag är riktigt glad att få komma till Norwich och ser fram emot att få spela min första match. Jag har lärt mig mycket under min första tid i England. Det är helt annorlunda mot i Brasilien. Det är mer intensivt, men jag anpassar mig bra så att jag kan hjälpa Norwich City.