Medlemmar: 6340 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Reiss Nelson avgjorde matchen mot Bournemouth i lördags. Men blir han kvar i klubben?

Hur ser Nelsons framtid i Arsenal ut?

mån 6 mar 2023 kl 13:01

Stor matchvinnare mot Bournemouth - men hur ser Reiss Nelsons framtid i klubben ut. Kontraktet går ut i sommar. Och det råder delade meningar om han blir kvar eller inte.

Det var Reiss Nelsons helg. Yttern kom in med 22 minuter kvar att spela mot Bournemouth. Då var det underläge 1-2. När matchen var över hade 23-åringen sett till att Arsenal vänt.
Han assisterade till 2-2.
Och gjorde 3-2 på egen han med ett fint vänsterskott i den 97:e minuten.
- Det känns fantastiskt, sa Nelson efter matchen.

Men hur ser framtiden ut för den egenfostrade yttermittfältaren? Kontraktet går ut i sommar - och det har inte kommit några större rapporter om att förhandlingar om ett nytt avtal är igång.
Daily Mail skriver idag att klubben är öppna för att börja förhandla med Nelson om ett nytt kontrakt - men att framtiden i Arsenal för honom trots det är osäker. Han har tidigare själv sagt att han vill stanna i klubben trots att speltiden varit klen.

Fabrizio Romano skriver att Nelsons framtid kommer avgöras inom kort - och att han själv skulle älska att stanna. 90 min rapporterar att samtalen med Nelson fortsätter men att en lösning inte är nära.

Det ska finnas intresse från klubbar som Brentford, Crystal Palace, West Ham United, Southampton och Everton i Premier League. Plus Championshipledaren Burnley. Även utländska klubbar finns med i bilden.